MIKRONEULAUS päänahkaan/ PÄÄNAHANPIGMENTOINTI

SMP / HFS hiustenlähtöön, kasvatukseen, hiuspohjan micropigmentoinnit. PIGMENTOINTI häipyy kauniisti haalistuen väriä muuttamatta. Päänahanpigmentointi / Mikropigmentointi/ALOPECIAPälvikaljun hius-siirre toimenpiteestä

Terveyspalvelua edelläkävijänä vuodesta – 2012 MIKRONEULAUS/ HFS HAIR FOLLICLE SIMULATION Pro ilme NETTIVARAUS

Kaljuuntuvien alueiden erikoishoitoa ja täyttöä turvallisella värillä. Konsultoinnilla kartoitetaan hiuspohjan kunto.
Hiustenlähtöön on apua ja hoidettavissa akuutisti. Ensimmäinen hoito pysäyttää, poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä häivyttää kaljua aluetta.
Toinen hoito vahvistaa hiusjuuria vastaanottamaan vitamiineja, sekä kosteuden ylläpitoon kuivalle hiuspohjalle. Vahvistuksia voi tehdä säännöllisesti, kuitenkaan tekemättä ”maalaus” efektiä.

Mikroneulauksen syvyys ravitsee ja imeyttää tuotteet sinne missä ravinteita eniten tarvitaan. Pelkkä hiusten pesu tuote ei ole hiuspohjan tuote vaan se on tarkoitettu hiusten pesuun. Jos hiusten pesuaine on tarkoitettu hiuksillesi, miten hyvin se puhdistaa rasvan hiuspohjasta.
Tässä asiassa on erittäin huolestuttavaa se, ettei hiukset edes likaannu pituudesta eikä latvasta. Hiukset likaantuvat hiuspohjasta, sekä hiusjuurista. Hikoilemme ja rasvoitumme päänahasta, sekä kuonaa poistamme Hiusjuuria, hiuspohjaa on myös kosteutettava.
Hiukset tarvitsevat kosteutta, kosteutta ja kosteutta.

Hiuspohja tarvitsee oikean puhdistuksen talin, viimeistelytuotteiden sekä ennalta ehkäisevänä hiusten katkeiluun. Muista ALOPECIAN hoito HAIR FOLLICLE SIMULATION eli HFS asiakkaana.
Huonokuntoiset hiukset ovat merkki päänahan hoitamattomuudesta. Hiuksista näkyvät kosteuden puutos, vuosien hoito virheet ja väärät puhdistustuotteet.

Ammattilaisen on konsultoitava sekä  tiedetävä oikeat tuotteet  hiustenlähtöön. Jos kaljuuntuvia kohtia ei riittävän ajoissa hoidateta, lisää hormonaaliset muutokset hiustenlähtöä ja kaljuuntumisen ongelma pahenee entisestään. Alopecia voidaan pysäyttää hoidollani HFS.

PIGMENTOINNILLA saadaan vaikutelma heti tuuheimmista hiuksista. Pigmentointi kaljuille on luonnollisempi kuin tatuoitu värjäys. Hiuspohjaan värjätään pienen, pientä pistettä, joka muistuttaa hiussänkeä. On tärkeää, että hiussänki on oikean väristä sekä lähellä oman hiuksen väriä. Toimenpiteessä hoidettava alue puudutetaan kunnollisella tuotteella. Puudutteen kestoaika n. 20-40 min. Usein suurempi alue puudutetaan osissa. Toimenpiteessä ei asiakasta kiduteta 😊

Asiakkaani sitoutui kahteen pigmentointi hoitoon (alakuvassa). Stressi taso hiustenlähdöstä oli jo pienentynyt ensimmäisen hoidon jälkeen. Asiakkaalle selvisi myös konsultoinnissa ( hiuspuutereiden) haitat hiuspohjalle. Hiuspuuterilla saadaan kyllä väriä kaljuuntuville kohdille, mutta sen haitat päivittäisessä päivittäisessä käytössä on tutkittu. Hiuspuuteri on sama kuin pitäisit hattua 24 h päässäsi. Mitä tästä seuraa? Hikeä, kuonaa, päänahahkasi ei siis hengitä. Tästä syystä hiuspohjasta tulee tikittävä aikapommi hiuksien hyvinvoinnille.

Hiustenlähtö ei tapahdu hetkessä, eikä myös hiusten kasvatus kaljuuntuvalle alueelle. Kärsivällisyys kyllä palkitaan kun 3-6 kuukauden kuluttua hiukset saavat tuuheutta. Suosittelen käymään ylläpito hoidossa 1-2 v. välein jos aineenvaihdunta on nopea ja päästä hikoilee paljon. Kuntosaliharjoittelu, sekä aerobinen liikunta lisää aineenvaihduntaa sekä hikoilua. Tästä syystä myös pigmentointi haalistuu nopeammin. Tämän vuoksi värin valinta on tärkeää… mitä vaaleampi on asiakkaan omien hiuksien sävy, sitä nopeammin myös tehty sänkiefekti häipyy.

ARPIKUDOS hoito pigmentoimalla on myös mahdollista. Hiussiirrewww,proilme.fi/HFS pigmentointi asiakkaat kärsivät eniten näistä rumista kirurgisista arvista. Mielestäni hiussiirre asiakkaita ei konsultoida ennen toimenpidettä. Yksikään asiakas ei ole tiennyt etukäteen arvesta. Kirurgit jättävät tämän sanomatta, koska se voisi vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen. Pigmentoimalla arpikudokseen väriä se häivyttää niin, että on mahdollista pitää hiuksia lyhyempänä sivuilta sekä takaraivolta.www.proilme.fi/pigmentointitampere

Led valoterapia laserhoito myös hiustenlähtöön sekä arpikudokseen. LIPOLASERwww.proilme.fi/lipolaser

Päänahan pigmentointi