Lipolaser hoidosta

RASVANPOLTTOA turvallisesti jopa 3 viikossa

KIVUT ja ylimääräinen RASVA hallintaan. Hoitaa voidaan myös raskausarpia, sellulliittia.

Juhlat, häät, ulkomaan matkalle… Vartalonhoitoa jo vuodesta 2014-

https://booksalon.fi/pro-ilme


LIPOLASER on tehokkain rasvasolun pilkkoja. Markkinoilla on monenlaisia laitteita, joten koneet ovat erittäin yksilöllisiä. Tehoissa on huomattavia eroja, joten ole tarkkana vertaillessa hintoja.
Kuluttajalle vinkkinä, että tunnin mittainen kertahoito myös maksimoi treeniä, mutta palauttaa ja rentouttaa myös nopeammin urheilusuorituksesta. Huomio myös, että LIPOLASER on lämpö hoitoa. Uusien tutkimuksien mukaan lämmöllä tehty hoito myös aktivoi lihaksiasi. Rasvanpoltto tarvitsee aina lihaksia.

Hoito perustuu laserteknologiaan ja sähkön aaltomuotoihin. Yhdessä nämä aktivoituu rasvakudoksesta lymfanestettä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Tapahtuu siis verenkierron aktivoitumista rasvasoluun, joka tehostuu myös syviin kudoksiin lämmön vaikutuksella. Ihon vanhenemisen prosessissa Fibroblastien määrä vähenee ja kyky tuottaa kollageenia sekä elastiini heikkenee. Ikääntymisprosessissa laitehoidolla kiihdytetään dermiksessä tapahtuvaa muutosta.

Laserhoito tehostaa syviin kudoksiin tuotettavaa kollageeni ja elastiinisäikeitä.Tärkein ihon kiinteytyksessä on glykosaminoglykaaneja, jotka sitovat vettä. Dermiksessä solut ja niiden kerrokset, eivät enään vanhenemisen hormonaalisten muutoksien vuoksi uudistu. Nämä laser sekä alipainehoidot nopeuttavat  ihon kiinteytymiseen, laihtumisen ” täsmä” hoikentumisen ja hormonaalisen rasvakertymien poistossa. 

Hoitaa voidaan myös kasvoja esim. rypyt ja kiinteytys sekä kaksoisleukaa. Hoito tuottaa miellyttävää lämpöä ja vilkastuttaa verenkiertoa jos kärsit esim. kylmistä jaloista tai käsistä ja sinua palelee. Hoidon aikana sinulla on rentoutunut ja hyvä mieli.

Hoito on turvallista, kivutonta sekä sarjahoidolla maksimoi pysyvämpi terveempi SINÄ.  

Lipolaser on tehokas sekä turvallinen, nopea pienennyshoito  esim. juhliin tai morsiuspukuihin sopivaksi . Hoidolla jopa 1-3 vaatekokoa pienemmäksi 5 hoitokerralla. HUOM. otathan korkeavyötäröiset housut vatsa, selkärasva hoitoihin mieluiten aina omat ”jumppa” housut.

Tunnin mittainen hoito parantaa aineenvaihduntaa, sekä poistaa tehokkaasti turvotusta. Laihdutus ja kiinteytys sekä rasvavarastoiden  tasoittamista.. Hoito ei tarvitse erikoisruokavaliota, dieettejä ainoastaan sokeri sekä alkoholia tulisi hoitojen aikana minimoida. Lipolaser sopii esim. velton ihon trimmaamiseen ilman ns. kuntosali tai muita hikoilu treenejä. Voidaan myös maksimoida  treeni tehoja sarjahoitojen aikana.

KAMPPANJA 5 hoitosarjalla  muokkaus, pysyvämpään tulokseen ja sopusuhtaiseen vartaloon.  Ongelmana 10-20 kg  rasvakudoksen kertymät  sekä liikkumattomuus tarvitset  hoitosarjoja enemmän. . Kysy tarjous LAIHDUTUS  

Hoitoon sisältyy Lymfa aineenvaihduntahoito arvo.30e lymfatouch jaloille sekä vatsa/lantio/pakara. 

NETTIVARAUS  valikko ajanvaraus tai etsitkötyyliisipäivitystä QR koodi ajanvaraus LIPOLASER tai LYMFA.

EI SUOSITELLA !

– raskaana oleville tai vkolla 8-16 tai viimeiset 37-40 vkolla

– lääkekuurin aikana tai vahvat säännölliset lääkkeet esim.  ( syöpähoidot, masennuslääkkeet/adhd)

– alkoholia runsaasti käyttäville ( alkoholismia) , hoito ei tue rasvankerääntymistä alkoholikaloreista kehoon tai sairauden ja lääkehoidon aikana.

EDELLÄ KÄVIJÄNÄ LIPOLASER hoidot vuodesta 2014 – HYVINVOINTI ja Terveyspalvelut

SUOSITELLAAN !!!

– laihdutuksen aluksi ( huomattava ylipaino ) kävelyn ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Parantaa ihon elastisuutta.

– laihdutuksen lopuksi ( ne viimeiset 5kg-10g)

– vaihdevuosi oireiden turvotuksiin ja aineenvaihdunnan tehostus. Hoidolla saavutetaan riittävä unen saanti rentoutushoitona.

– tehostamaan liikunta suoritusta eli ( tehostettu treeni ), kuntosalin jälkeen tai lihas kipujen palautumiseen.

– työkykyäylläpitävä liikunta/ hoitomuoto, energinen hyvinvoiva työntekijän. Seisoma tai istumatyön rasituskipujen hoitoon.

– kiinteyttävä

– selluliittia tasoittava

– muotojen ja kurvien säilyttäjänä ( eli laihdutusta, joka ei laihduta ) TÄSMÄ muokkausta ongelma kohdista.

– et halua laihduttaa, mutta haluat rentouttaa ja palautua liikunnan rasituksesta  ( esim. hiihto, juoksu. )

– haluat tietyiltä vartalosi kohdilta pois rasvaa, rentouttavaa rasvanpolttoa tehokkaasti. 

– nivelrikosta johtuvien hermokipujen kivunlievitystä. Rasituksesta johtuvien lihas tai rappeuma sairauksien  hoitoon. Leikkauksen jälkeiseen kiputilojen hoitoon. Poistamaan nestettä alueilta esim. kasvot, vatsa ja ylläpitämään toimivaa aineenvaihduntaa.

HÄÄT tai JUHLA tyyliin 1-3 kokoa hoikemmaksi. LIPOLASER hoidot sis. LYMFAHOIDON

NAISTEN hemmottelua, polttareiden tai ystävien kesken TARJOUS KAKSI HOITOA YHDEN HINNALLA etu 99€