Pälvikaljun hius-siirre toimenpiteestä ns. HIUSKATO

Hius-siirre kirurgia ei usein riitä kasvattamaan uusia hiuksia asiakkaan hiuspohjaan. Hiukset saadaan monen usean asian kautta eli ei pelkästään hius-siirteellä. Olen 15 vuoden aikana hoitanut useita pälvikalju asiakkaita, joiden hius-siirre kokemus ei ole vastanut heidän omaa mielikuvaa toimenpiteen jälkeen. Haastateltuani heitä, melkeinpä jokainen oli pettynyt toimenpiteessä tulleeseen arpikudokseen niskassa. Mielestäni jo tämä on painava syy sille, etteivät olleet täysin tyytyväisiä hius-siirre kirurgiaansa. Toimenpide on myös mielestäni erittäin kallis eli hinta/ laatu ei tue toimenpiteen tyytyväisyyttä. Hius-siirre asiakas on usein asiakasryhmä, joka toivoo päälaelle tuuheammat hiukset. Mielestäni toimenpide ei aina lupaa tätä heille. Konsultaatio on usein puutteellinen sekä mielikuvat asiakkaan toiveista, ei ole täysin lääkäreiden tiedossa. Tiedossa ei ole myöskään asiakkaalle se, että kirurgiasta jää myös ruma arpi toimenpiteestä.

Hiuspohjan pigmentointi tehdään tukemaan hius-siirre asiakkaan toimenpidettä. Tekniikalla voidaan lisätä tuuheutta päälaelle, hiuspohjan VÄRJÄYKSELLÄ sekä peittää arpikudosta. Hiustenlähdöstä johtuvaa pälvikaljun näkyvyyttä, häivytetään värjäämällä ihon Pälvikaljun hius-siirre toimenpiteestä ns. HIUSKATOpinta kudokseen väriä. Väri imeytetään kudokseen, jossa se ei leviä, eli tämä ei ole hiustatuointia. Tatuointi eroaa pigmentoinnista värinsyvyydellä. Pigmentointi häipyy kauniisti väriä muuttamatta. Kun väri valitaan oikein ei ole huolta myöskään väri muutoksista. Pigmentoinnin väri muutokset ovat vuosien kuluessa myös haalistuneet. Haalistunut pigmentointi on vahvistettava, jos haluaa uudelleen ” täsmä” värjäystä kaljuuden peittoon. Pigmentointi säilyy ihokudoksessa 2-5 vuotta. Kerron usein asiakkaalle myös, että kun sinusta näyttää värieron tulleen näkyväksi tule hoitooni. Asiakkaanani on myös asiakkaita, jotka hoidettavat ihoaan pigmentoimalla säännöllisesti 1-2 v. välein.

Pigmentoinnin pysyvyys ihossa on monen asian yhteisvaikutus. Kestoon vaikuttaa päivittäiset hoito tottumukset, pesuaineet sekä suojaus toimenpiteet. Pigmenttiväri tarvitsee jälkihoitoa sekä oikeat tuotteet pysyäkseen. Moni miettii tämän olevan monimutkaista, mutta kokemuksesta voin kertoa, ettei se ole suihkun käyntiä ihmeellisempää. Ihmeellistä on tämä outo ajatus hoitamattomuudesta, sekä syy/yhteys hiuspohjan ongelmien pahentumiseen.

Alopecia hoitoja olen tehnyt myös HAIR FOLLICLE SIMULATION HFS/SMP hoidoilla. Toinen tukee lääkkeellistä hoitoa eli imeytetään myös lääkkeelliset tuotteet toimenpiteenjälkeen. Tästä on näyttöä jo hiuksien kasvuun kolmen hoidon jälkeen. SMP SCALP MICROA olen tehnyt vuodesta 2014 ja olin ensimmäisiä, jotka tekivät toimenpidettä myös yksittäisellä neulalla. Kumpaakin tekniikkaa olen tehnyt sekä kokenut kummankin tekniset hyvät ja huonot puolet. HFS antaa Alopeciaan täydellisen värjäyspohjan, koska kaljuuden alue on suuri ja tarvitaan väriä koko päähän. HFS eli hair follicle SIMULATION on patentoitu tekniikka, johon ammattitaitoinen pigmentoija on kouluttautunut sertifikaalilla. ALOPECIAAN on monta yksilöllistä syytä hiustenlähtöön. Alopecia voidaan myös pysäyttää heti ensimmäisten hiusten lähtiessä, tämä on kuitenkin yksilöllistä. Jos ongelmaan aloitetaan HFS hoidot HETI ensimmäisten oireiden synnyttyä. Hiuspohjan tutkimukset , eivät tue tätä täsmä hoitoani.https://www.proilme.fi/HFSHFS/SMP PÄÄNAHANPIGMENTOINTI hiustenlähtöön KULMIENKESTOPIGMENTOINTI