Rentoutushoidot lymfaTOUCH

Nukutko huonosti ? Stressiä ? Nivelkipua ? Turvotusta ? Vaihdevuosi oireilua?väsymystä?

Sinulla saattaa olla huono verenkierto, joka altistaa myös kivuille. Painelu terapialla saadaan parannettua verenkiertoa, joka myös auttaa kylmistä jaloista ja käsistä pääsemään eroon. Tutkitusti myös nivelkipuihin, venähdyksiin sekä unettomuuteen stressistä johtuvaan.

LYMFA https://booksalon.fi/pro-ilme

HOIDOLLA kokonaisvaltaista hyvinvointia, joka ensin rentouttaa, mutta jo 30 minuutin jälkeen hoidosta saa sinut virkeäksi ja saat enemmän asioita tehtyä. Tämän vuoksi hoito on myös työkykyäylläpitävä hoitomuoto.

Lymfa syväkudos hieronta poistaa tehokkaasti nestettä kudoksista. Silmäpussit, ihon veltostuminen vähenee. Ihosi näyttää nuoremmalta ja kiinteämmältä. Kuolleet ihosolut poistuvat sekä uudet solut aktioivoituvat.

Elimistön myrkyt / kuonat poistuvat myös paremmin. Aineenvaihdunta vilkastuu jo 15min. hoidolla. Paineluterapialla myös vähennetään ja poistetaan sellulliittia. Käytetään myös työkykyä ylläpitävänä hoitona 5 kerran sarjoina ovh 150€.

Liikuntarajoitteisille myös erittäin terveydellinen hoitomuoto. Hoito aktivoi kudoksia ja tervehdyttää jalkojasi sekä mieltäsi. Kosketus, jonka koneellinen hoitomuoto kuljettaa toiminnoille välttämätöntä happea. Hoidettavalle se on hyvinvointia, turvallisesti sekä hygieenisesti.

KOSKETUS kauneudenhoidossa

Kosketus on sanatonta kieltä ammattilaisen ja asiakkaan välillä. Ammattilainen välittää asiakkaastaan koskemalla ja samalla se tuo asiakkaalle tunteen huolenpidosta sekä välittämisestä. Stressi on haitallista aivoille, mutta kosketuksella vaikutamme kortisolihormooni tasojen nousuun. Kosketus laskee elimistön hälytystilaa. Verenpaine laskee, mielialahormooni serotoniini lisääntyy.

Positiiviset ärsykkeet hyväksi aivoterveydelle

Kosketus edistää aivoterveyttä, koska on tärkeää saada stressin sijaan positiivisia ärsykkeitä. Kun asiakkaani saapuu hoitoon, hän saattaa olla kiireinen, ärtynyt ja levoton. Oikeanlainen kosketus on tehokas tapa rauhoittaa ylikierroksilla käyvää ihmistä. Se vähentää myös yksinäisyydestä johtuvaa ahdistusta. Hoidot voivat lisätä itseluottamusta ja optimistisuutta. Kosketus siis hellii aivojasi ja on hyväksi myös mielenterveydelle.

Rentoutustampere

Terveys klinikka TampereLahjakorttikauppaLahjakorttikauppaTiedustelut 040/5911252