TIEDUSTELUT / Nettivaraus 040-5911252

Ammattitaidolla 30 v. PARTURI – Kampaajan, ERIKOISTUMINEN HFS Mikropigmentointi, josta nyt 15 vuoden kokemus. SOS Kaljuuntuvien hiuksien ongelmien ratkaisut, sekä hoidot. Korjataan vuosia tehdyt väärät kotihoito, pesu ja harjauksen yms. hiusta rasittavat toimenpiteet. Kampaaja- Estenomi tutkii ongelmasi ja auttaa ongelman hallinnassa, tuotesarjan valinnassa sekä anti-age hoitojen aloituksessa. Hiustenlähtö on merkki päänahan ongelmasta. Hiusjuuret tarvitsevat uuden elämän. HFS hoidot takaavat häivyttävän värjäyksen päänahalle sekä luonnollisen hiuspohjan. Anti-age hoito on tarkoitettu päänahan kuolleen ihosolukon puhdistamiseen eli poistetaan rasvoittuminen . Kaljuuntuminen ei tule hetkessä vaan on monen asian yhteisvaikutus. Alopeciaan, stressiin on apua tästä hienosta menetelmästä. Tulehdustila saa aikaan hiustenlähtöä ja hiusten ohentumista. Tulehdustila poistetaan mikroneulaamalla sekä väri häivyttää kuultavaa päänahkaa.

Hiussiirre asiakkaat ovat asiakasryhmästäni kiitollisin. Hiussiirre ei ole koskaan onnistunut asiakkaiden mielestä täydellisesti. Täydelliseen hiussiirre konsultaatioon pitäisi kuulua myös arven peittäminen mikropigmentoinnilla. Hiussiirre on vain yksi tapa tehdä kaljuuntumiseen stoppi. Hiukset, eivät lähde itsestään vaan sairaudesta, vitamiinien puutoksesta, stressistä, huonosta ravinnosta ( laihdutus, lääkkeet, aliravitsemustila) sekä huonosta päänahan puhdistamisesta eli hoitamattomuudesta. KALJUUNTUVAT asiakkaana ovat asiakasryhmä, joka tarvitsee neuvoja sekä hoitoja, jotka toimivat. Ammattilainen kartoittaa ongelman eli ei vain tutkita vaan hoidetaan hiuspohjan ongelmia. . Konsultoinnissa havaitaan hiusten ohentuminen sekä mahdolliset väärät värjäystekniikat tai liiallinen värin voimakkuus, joka vie hiuksista keratiinia ( hiustenlähtö). Päänahan huonosta puhdistuksesta sekä väärällä shampoolla on vaikutusta kerätä hiusjuuriin myös talikertymiä, talipunkkeja. Vaihdevuosi hiustenlähtöön ja hormonaaliseen hiustenlähtöön on apua. Kaljuuntuvien kohtien, vaihdevuosi oireiden vuoksi ohimoiden hiustenlähtöön aloitetaan hoito pikaisesti, ettei ongelma pahene. Korkeat ohimot ovat hormonaalista hiustenlähtöä. Pälvikalju on geeniperäistä sekä huonoista elintavoista johtuvaa hiustenlähtöä.

Toimenpiteet hiustenkatkeiluun sekä ohuen hiuksen volyymi käsittelyt. Räätälöidyt ohjeet sekä tie kauniimpiin Päänahanpigmentointi / Mikropigmentointihiuksiin.

Jos kiinnostuit ja koet että voin auttaa ongelmassasi, ole yhteydessä sähköpostiini tai NettivaraukseenVaraa aika 🫶🏿

sumppu.sk@gmail.ilmeHINNASTOv / PALVELUT