Yritys

Pro Ilme

 

PRO ILME , ajatonta tyyliä, arkea helpottavia ratkaisuja arkeen ja juhlaan.

PRO ILME on Tyylisi edelläkävijä naisille ja miehille. Erikoistyöt ja osaaminen Kampaamo toiminnassa.

EDELLÄKÄVIJÄNÄ KAUNISTAVISSA LAIHDUTUS  JA PIGMENTOINTIHOIDOISSA. Miehille ja Naisille

TIEDUSTELUT/ TILAUKSET / TAMPERE / 040-5911252

 

PRO ILME on minun perustama konsepti vuonna 2012, joka panostaa laatuun ja yksilölliseen palveluun. Palvelu on yrityksessäni yksilöllistä ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Liiketyössäni arvostan rauhaa, keskittymistä, kommunikointia keskittyen asiakkaan ongelmien ratkaisuihin. Toimin aina yrityksessäni yksin, näin voit olla aina rauhassa rentoutumassa.

Olen aikaisemmin toiminut myös kampaamoissa, joissa oli ns. ”liukuhihna” työskentely periaate. Kampaajana koin tämän erittäin stressaavana työskentelytapana. Opin tästä työskentelystä sen, että kampaajan ammattitaitoisuus jää kiireen jalkoihin. Tänä päivänä työ on minulle tärkeää ja tavoittelematon hyväntekeväisyys on myös lähellä sydäntäni.

Parturi-Kampaajana olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1992 – Estenomi tutkinnon suoritin 2000-2003,  Makeup academy 2010-2011, HFS /SMP pigmentoinnit2012 ISRAEL HFS koulutukset 2020

HÄÄ – palvelut juhlapaikalle sekä Erikoisosaaminen kampauksissa, tyylissä sekä meikkauksissa. Seurueiden tarjous pyynnöt  sumppu.sk@gmail.com

Yhteistyökumppaneina tarvitsen vain laadukkaita ammattilaisten tukkureita, jotka liittyvät kauneuteen, ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyspalveluissa.

Terveydellisestä näkökulmasta on tärkeää hiusten hyvinvointi, ihon kauneus ja oikeat tuotteet. Tiedätkö oikeasti mitä hiuksesi tarvitsevat?  Tai ihosi Ammattilainen sen tietää sinulle konsultoida. KYSY UUSI LOOK neuvontaa !!!

KAUNEUSPALVELUISSA, PARTURI-KAMPAAMOJEN muuttuvassa yhteiskunnassamme  moniosaaminen on nyt entistä tärkeämpää. Estenomi koulutuksessa olin v.2000-2003, josta pätevyys ihon sekä kemikaalien merkitys terveydelliseen hyvinvoivaan olemukseen. Kemikaalien myrkyt hiustenhoitotuotteissa, hiustenmuotoilutuotteissa sekä värien inci koostumukset ovat  syy/ seuraus allergioihin, hiustenvaurioiden ennaltaehkäisemiseksi.

Terveyspalvelut on konseptini PRO ILME punainen lanka. Parturi – Kampaajien opinnot jää pään pintapuolisiin ongelmien ratkomiseen. Estenomi on kauneudenhoitoalan ylempi ammattikorkeakoulu, jossa ratkaistaan ongelmia tuotteiden vaikutuksista iholle sekä hiuksille, sekä päänahan ongelmien seurauksia kaljuuntumiseen.

Edelläkävijänä  LAIHDUTUS  hoidot TAMPEREELLA LIPOLASER vartalon ”täsmä” rasvanpolttaja. Palvelee tilauksesta nettivaraus linkillä Varaa aika VARTLOHOIDOT  LIPOLASER ja LYMFA.

ERIKOISOSAAMISENI on HFS / SMP päänahanpigmentointi kaljuuntumiseen / hiustenlähtöön. ( kouluttauduin v.2012 ISRAELISSA). KATSO HFS /SMP PÄÄNAHANPIGMENTOINTI

/ KOULUTUS

KOULUTUKSEEN hakeminen sumppu.sk@gmail.com

KALJUUNTUMINEN / HIUSTENLÄHTÖ / HIUSSIIRRE / KALJU / PÄÄNAHANONGELMAT ONGELMASI ?

ONKO HIUKSESI ohuet, katkeilevat tai kuivat? kutiseeko päänahkasi, hilseilee tai punottaa?? UUSILOOK neuvonta/ Konsultointi auttaa sinua saamaan oikean hoidon sekä lääkkeellisen hoitolinjan 1-6. Räätälöidyt neuvonnat sekä tyylikokonaisuudet hiuksillesi ajanvarauksella  hiusten hoidot . Konsultoinnit varattavissa myös Tampereella.

Hoitolinjalla oikea päänahan puhdistus, hoito sekä suojaus. Hiusten lähtö on syy / yhteys pidempi aikaiseen kaljuuntumiseen. Päivittäinen vääränlainen, jopa vuosia kestänyt koti hoito tai päänahan hoitamattomuus.
Asiakkaan ongelma ratkeaa aina henkilökohtaisessa konsultoinnissa.lohko

Päänahanpigmentointi menetelmällä apua välittömästi ensimmäisestä hoito kerrasta lähtien. Päänahanpigmentointi kaljuuntumiseen ja häivytykseen erikoisvärillä . Menetelmällä värieroa tasoitetaan ei ” hetkessä ” poisteta. Asiakkaiden korkeiden ohimolahdekkeiden hoito tulisi aloittaa ensisijassa, ettei alue pääse pahenemaan. Päänahanpigmentointi, hoito ja jälki- hoito on kaikille tärkeää. Huolehtiminen ulkoisista tekijöistä hiustenlähtö, kaljuuntuminen, hiusten ohentuminen , jos ne näyttävät jo selviä ulkoisia merkkejä.

Päänahan ongelmat voivat näkyä myös hiusrajoissa. Micro VÄRJÄYKSELLÄ saadaan hetkessä vahvuutta , värjäystä ja häivytystä ohimoille hormonaaliset muutokset alk. 150€-300€.lohko

Tutustumalla mikropigmentoinnin ja ” anti-age hoitoihin kauttamme saat kattavan hoito ja seuranta paketin. Tutustu myös HFS päänahanpigmentointi blogi kirjoitukseeni. Menetelmällä tehokas anti-age hoito miehille tai naisille vahvistamaan hiuksia ja häivyttämään kaljuja alueita sekä ohimoita. Tuuheat, katkeamattomat sekä kiiltävät hiukset.

Ammattitaitoa on koulutuksien myötä myös tullut opetukseen. Opastan, neuvon sekä ohjaan sinua kaikessa kauneuteen, hyvinvointiin ja hiustrendeihin liittyen ammattilaisista kuluttajiin. Mielestäni koskaan ei voi olla liian hyvä ammatissaan.

Toivotan sinut tervetulleeksi rentoutumaan Pro Ilmeeseen.

Suvi Kangasmuukko

Instagram

@proilme Instagramissa.
Katso lisää täältä!

Ajankohtaista

Päänahan ongelmien konsultoinnit Tampere ;
Nettivarauksella tai sähköpostillalohko

sumppu.sk@gmail.com

TARJOUS!

JALKOJEN Lymfa terapia

LYMFA BOOTS jalkojen rentoutus, verenkiertoa ja liikunnasta palauttava paineluterapiahoito 15 e / 30min. Norm. 30€  Lipolaser hoidon kanssa ilmainen sekä aina asiakkaille muun palvelun yhteydessä. Sarjahoidot suositellaan myös ennalta ehkäisyyn esim.(suonikohjut, huono jalkojen verenkierto ja selluliitti). Saatavana myös VATSA/PAKARA/LANTIO.LYMFA

PRO Ilme Varaa aika Lipolaser, Lymfa paineluterapia.

LIPOLASER vartalonlaihdutus/ pienennys ongelmakohdista    norm.149€ nyt 99€ 60 min. Sarjahoito 499€ 7 hoitoa.

KESÄKUNTOON 2024 TARJOUS 399€ sis. Lymfahoidon ( aineenvaihdunta vilkastuu ja turvotusta vähentävä hoito ). Sarjahoidolla pinnalliset verisuonet, suonikohjut sekä niiden ennalta ehkäisy. Varaa nyt myös LAHJAKORTIT kätevästi nettikaupasta 🤩

Mikropigmentointi Värjäyksestä / Kampaamo / laihdutus / Hiustenlähtö / Hiustenleikkaus / Päänahanpigmentointi/meikkipalvelu/kampauspalvelu/juhlapaikalle