Yritys

Pro Ilme

PRO ILME , ajatonta tyyliä, arkea helpottavia ratkaisuja arkeen ja juhlaan.

PRO ILME on Tyylisi edelläkävijä naisille ja miehille. Erikoistyöt ja osaaminen Kampaamo toiminnassa.

EDELLÄKÄVIJÄNÄ KAUNISTAVISSA LAIHDUTUS  JA PIGMENTOINTIHOIDOISSA. Miehille ja Naisille

PALVELUT / HINNASTO / NETTIVARAUS

Haluan edelleenkin kehittyä työssäni ja viedä terveydellistä näkemystäni kampaamon liiketyöskentelyssä, koulutuksessa sekä pigmentoinneissa myös muille ammattilaisille. Kampaajana, kouluttajana ja opettajana koen olevani omalla alallani eli viedä oppimaani eteenpäin. Naisten ryhmät sekä Tyylikonsultointi / uusi look/ hyvinvointi messuilla pääsevät  kuluttajat henkilökohtaiseen neuvontaani.

KAMPAAJA  opiskelijoille annan vinkkini työskennellä luovalla kädellä, keskittyen siihen missä itse on ammatillisesti vahvimmillaan. Hiuksien kunto sekä hiusten laatu on tärkein periaatteeni PARHAAN Kampaamo palveluiden toteutuksessa. Kauniit hiukset on kampaajan vastuu ei asiakkaan.

Alalle aikoville vinkki :
Kouluttautuessa tärkein oppi tulee Parturi-kampaajan ammattikoulusta 3 vuotta.  Lisäkoulutusta haetaan edelläkävijänä ammattikorkeakoulusta sekä yksityisiltä kouluttajilta neuvoa liiketyöskentelyyn. Sieltä siis perusopinnot kuntoon sekä tavotteellinen työharjoittelu paikka. Parhaan työkokemuksen saat tekemällä asiakkaita sekä soveltaa henkilökohtaisen ” tutorin” neuvoja omaan työskentelyysi. Opettajan vastuulla on mitä töitä sinun kuuluisi harjoitella oppiaksesi työtäsi vieläkin paremmin. Se minkälainen osaaja sinusta tulee tälle ” uskomattomalle” matkallesi kampaajana on sinun INTOHIMOSI työtäsi kohtaan.

Jos työtä tehtäisiin vain rahasta, uskoisin sen olevan työlästä sekä yksitoikkoista puurtamista. Työ pitää olla merkityksellistä, koska näin koet itsesi itsevarmemmaksi ja näin luovuutesi saa uuden ulottuvuuden työhösi.

PRO ILME on minun perustama konsepti vuonna 2012, joka panostaa laatuun ja yksilölliseen palveluun. Palvelu on yrityksessäni yksilöllistä ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Liiketyössäni arvostan rauhaa, keskittymistä, kommunikointia keskittyen asiakkaan ongelmien ratkaisuihin. Toimin aina yrityksessäni yksin, näin voit olla aina rauhassa rentoutumassa.

Olen aikaisemmin toiminut myös kampaamoissa, joissa oli ns. ”liukuhihna” työskentely periaate. Kampaajan koin tämän erittäin stressaavana työskentelytapana. Ikävä kyllä myös kampaajan ammattitaitoisuus jää kiireen jalkoihin. Tänä päivänä työ on minulle tärkeää ja tavoittelematon hyväntekeväisyys on myös lähellä sydäntäni.

Parturi-Kampaajana olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1992 – Estenomi tutkinto 2000-2003, Maskeerauskoulu 2010-2011, HFS /SMP pigmentoinnit 2012- Hääseurueita olen palvellut 15 vuotta, Erikoisosaaminen kampauksissa, tyylissä sekä meikkauksissa.

Yhteistyökumppaneina tarvitsen vain laadukkaita ammattilaisten tukkureita, jotka liittyvät kauneuteen, ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyspalveluissa.

Terveydellisestä näkökulmasta on tärkeää hiusten hyvinvointi, ihon kauneus ja oikeat tuotteet. Tiedätkö oikeasti mitä hiuksesi tarvitsevat?  Tai ihosi ? Ammattilainen sen tietää sinulle konsultoida. KYSY UUSI LOOK neuvontaa !!!

KAUNEUSPALVELUISSA, PARTURI-KAMPAAMOJEN muuttuvassa yhteiskunnassamme  moniosaaminen on nyt entistä tärkeämpää. Estenomi koulutuksessa olin v.2000-2003, josta pätevyys ihon sekä kemikaalien merkitys terveydelliseen hyvinvoivaan olemukseen. Kemikaalien myrkyt hiustenhoitotuotteissa, hiustenmuotoilutuotteissa sekä värien inci koostumukset ovat  syy/ seuraus allergioihin, hiustenvaurioiden ennaltaehkäisemiseksi.

Terveyspalvelut on konseptini PRO ILME punainen lanka. Parturi – Kampaajien opinnot jää pään pintapuolisiin ongelmien ratkomiseen. Estenomi on kauneudenhoitoalan ylempi ammattikorkeakoulu, jossa ratkaistaan ongelmia tuotteiden vaikutuksista iholle sekä hiuksille, sekä päänahan ongelmien seurauksia kaljuuntumiseen.

Parturi- kampaajana olen etuoikeutettu Tekijä  tietämään kokemuksella sekä korkeakoulu oppineena toimin aina asiakaslähtöisesti. Kokonaisvaltaisen hyvinvointi lähtee aina mielestä, kehosta sekä ulkoistentekijöiden hoitamisesta.

Edelläkävijänä  LAIHDUTUS  hoidot ainoana Lahdessa, Tampere LIPOLASER vartalon ”täsmä” rasvanpolttaja. Palvelee tilauksesta nettivaraus linkillä varaa valikosta VARTLOHOIDOT  LIPOLASER ja LYMFA.

ERIKOISOSAAMISENI on HFS / SMP päänahanpigmentointi kaljuuntumiseen / hiustenlähtöön. ( kouluttauduin v.2012 ISRAELISSA). KATSO HFS /SMP PÄÄNAHANPIGMENTOINTI

KOULUTUKSEEN sumppu.sk@gmail.com

KALJUUNTUMINEN / HIUSTENLÄHTÖ / HIUSSIIRRE / KALJU / PÄÄNAHANONGELMAT ONGELMASI ?

ONKO HIUKSESI ohuet, katkeilevat tai kuivat? kutiseeko päänahkasi, hilseilee tai punottaa?? UUSILOOK neuvonta/ Konsultointi auttaa sinua saamaan oikean hoidon sekä lääkkeellisen hoitolinjan 1-6. Räätälöidyt neuvonnat sekä tyylikokonaisuudet hiuksillesi ajanvarauksella  hiusten hoidot . Konsultoinnit varattavissa myös Tampereella.

Hoitolinjalla oikea päänahan puhdistus, hoito sekä suojaus. Hiusten lähtö on syy / yhteys pidempi aikaiseen kaljuuntumiseen. Päivittäinen vääränlainen, jopa vuosia kestänyt koti hoito tai hoitamattomuus.
Asiakkaan ongelma ratkeaa aina henkilökohtaisessa konsultoinnissa.

Päänahanpigmentointi menetelmällä apua välittömästi ensimmäisestä hoito kerrasta lähtien. Päänahanpigmentointi kaljuuntumiseen ja häivytykseen erikoisvärillä . Menetelmällä värieroa tasoitetaan ei ” hetkessä ” poisteta. Asiakkaiden korkeiden ohimolahdekkeiden hoito tulisi aloittaa ensisijassa, ettei alue pääse pahenemaan. Päänahanpigmentointi, hoito ja jälki- hoito on kaikille tärkeää. Huolehtiminen ulkoisista tekijöistä hiustenlähtö, kaljuuntuminen, hiusten ohentuminen , jos ne näyttävät jo selviä ulkoisia merkkejä.

Päänahan ongelmat voivat näkyä myös hiusrajoissa. Micro VÄRJÄYKSELLÄ saadaan hetkessä vahvuutta , värjäystä ja häivytystä ohimoilla alk. 150€-300€.

Tutustumalla mikropigmentoinnin ja ” anti-age hoitoihin kauttamme saat kattavan hoito ja seuranta paketin. Tutustu myös HFS päänahanpigmentointi blogi kirjoitukseeni. Menetelmällä tehokas anti-age hoito miehille tai naisille vahvistamaan hiuksia ja häivyttämään kaljuja alueita sekä ohimoita. Tuuheat, katkeamattomat sekä kiiltävät hiukset.

Ammattitaitoa on koulutuksien myötä myös tullut opetukseen. Opastan, neuvon sekä ohjaan sinua kaikessa kauneuteen, hyvinvointiin ja hiustrendeihin liittyen ammattilaisista kuluttajiin. Mielestäni koskaan ei voi olla liian hyvä ammatissaan.

Toivotan sinut tervetulleeksi rentoutumaan Pro Ilmeeseen.

Suvituulia Kangasmuukko

Instagram

Olemme myös Instagramissa.
Katso lisää täältä!

Ajankohtaista

Päänahan ongelmien konsultoinnit Tampere,Lahti 
Nettivarauksella tai sähköpostilla

sumppu.sk@gmail.com

HÄÄT ja JUHLAMEIKiT tilattavissa juhlapaikalle/  hotelliin –  2023  ( heinäkuu jo varattu ).

HÄÄPAKETTI alk. 240€ sis. Lipolaser vartalon kiinteytyksen arvo 399€ ja lymfahoidon. Hoidot voit aloittaa ennen häitä.

JALKOJEN Lymfa terapia

LYMFA BOOTS jalkojen rentoutus, verenkiertoa ja liikunnasta palauttava paineluterapiahoito 15 e / 30min. Norm. 30€  Lipolaser hoidon kanssa ilmainen sekä aina asiakkaille muun palvelun yhteydessä. Sarjahoidot suositellaan ennalta ehkäisyyn ( suonikohjut, huono jalkojen verenkierto ja selluliitti). Saatavana myös shortseissa Lymfa VATSA/PAKARA/LANTIO.

TARJOUS KAMPANJA  PRO  ILME ajanvaraus Lipolaser, Lymfa paineluterapia. Nettivaraus/ ajanvaraus.

LIPOLASER vartalonlaihdutus/ pienennys ongelmakohdista tutustumiskäynti 1h hoito    norm. 99 e 60 min. Sarjahoito 399€ 5 hoitoa.

KESÄKUNTOON 2023 ETSI KAMPPANJA LIPOLASER 5 hoitoa 299€ / norm.399€ sis. Lymfahoidon ( aineenvaihdunta vilkastuu ja turvotusta vähentävä hoito ). Sarjahoidolla pinnalliset verisuonet, suonikohjut sekä niiden ennalta ehkäisy. Varaa nyt myös LAHJAKORTIT kätevästi nettikaupasta 🤩

Värjäyksestä / Kampaamo lahti / laihdutus / Hiustenlähtö / Hiustenleikkaus / Päänahanpigmentointi