Yritys

Pro Ilme

PRO ILME , ajatonta tyyliä, arkea helpottavia ratkaisuja arkeen ja juhlaan.

PRO ILME Ilme on Tyylisi edelläkävijä naisille ja miehille. Erikoistyöt ja osaaminen Kampaamo toiminnassa.

EDELLÄKÄVIJÄNÄ KAUNISTAVISSA LAIHDUTUS  JA PIGMENTOINTIHOIDOISSA. Miehille ja Naisille

Minulle on tärkeää suunnitella ja toteuttaa sinulle yksilöllinen tyyli, joka korostaa persoonallisuuttasi ja parhaita piirteitäsi. Tyyli on omasi, se on ajatonta ja arkea helpottavaa ilmettä.

PRO ILME hiusdesign  HIUSTENMUOTOILU perustuu SASSOON Filosofiaan. Uskon kauneuden olevan yksilökohtaista, että sen voi saavuttaa ilman jokapäiväistä vaivannäköä. Vinkkini takaavat helpot ja toimivat hiustyylit. Trendikkäät, suorana tai kiharaa. Intohimonani nyt permanentit,  monivärjäys sekä volyymi hiukset.

Hiusten hyvinvointi on minulle kaikki kaikessa. Yksilölliset muotoilut, värjäykset sekä tekniset leikkaukset, helpottavat arki laittamista, muotoiltuvat hoidettuna ja vahvistettuna myös kotona. Juhliin hiusten laittaminen onnistuu helposti, koska muoto on tarkkaan suunniteltu, räätälöity sinun tarpeesi mukaan.

PALVELUT / HINNASTO / NETTIVARAUS Huomiothan Lymfa jalkojenrentoutuksen AINA veloituksetta muun palvelun yhteydessä. Arvo 30€  NYT  myös Lymfa PAKARA/VATSA hoito

ESTENOMI koulutuksessa olin v.2000 -2003, josta tavoitteena oli nähdä kauneusalamme kokonaisuutena hyvinvointiin. Erikoistuin ihonhoitoon, vaativiin kemikaalien sekä niiden tuote testauksiin. Kampaamo sekä kosmetologien tuotteiden vaikutukset terveyteen. Työharjoitteluni suoritin 10 ov WellaStudiolla. koulutus assistenttina. Koulutus työ on minulle ominta vain pienissä ryhmissä. Haluankin antaa koulutuksessani henkilökohtaista konsultointia ” taiteelliseen”, tekniseen sekä luovaankin työskentelyyni ( omalla tyylilläni).

Haluan edelleenkin kehittyä työssäni ja viedä terveydellistä näkemystäni kampaamon liiketyöskentelyssä, koulutuksessa sekä pigmentoinneissa eteenpäin. Kampaajana, kouluttajana ja opettajana koen olevani omalla alallani eli viedä oppimaani eteenpäin. Naisten ryhmät sekä Tyylikonsultointi / naisten illoissa vien oppimaani kaikille naisille. Kampaaja opiskelijoille annan vinkkini työskennellä luovalla kädellä, keskittyen siihen missä itse on ammatillisesti vahvimmillaan. Hiuksien kunto sekä hiusten laatu on tärkein periaatteeni Kampaamo palveluiden toteutuksessa. Kauniit hiukset on kampaajan vastuu ei asiakkaan.

Alalle aikoville vinkki :
Kouluttautuessa tärkein oppi tulee Parturi-kampaajan ammattikoulusta. Lisäkoulutusta haetaan edelläkävijänä ammattikorkeakoulusta sekä yksityisiltä kouluttajilta neuvoa liiketyöskentelyyn. Sieltä siis perusopinnot kuntoon sekä tavotteellinen työharjoittelu paikka. Parhaan työkokemuksen saat tekemällä asiakkaita sekä soveltaa henkilökohtaisen ” tutorin” neuvoja : mitä töitä sinun kuuluisi harjoitella oppiaksesi työtäsi vieläkin paremmin. Se minkälainen osaaja sinusta tulee tälle ” uskomattomalle” matkallesi kampaajana on INTOHIMOSI työtäsi kohtaan.

Jos työtä tehtäisiin vain rahasta, uskoisin sen olevan työlästä sekä yksitoikkoista puurtamista. Asiakkaasi ovat ansainneet vain parasta palvelua heidän hiuksilleen. Ammattisi, asiakkaiden ja itsesi vuoksi kouluttaudutaan säännöllisesti. Kampaaja, joka ei tahdo oppia tai pelkää oppia uutta on ” leipääntynyt” työhönsä ja tekee sitä vain helpoimman tien kautta . Kouluttautumalla saat uusia ideoita ja ” potkua” arkityöskentelyyn. Kampaajan työ ei ole pelkästään tyvivärjäystä ja hiustenleikkauksia. Ala on vaativaa yrittäjä henkistä työtä, jossa otetaan vakavasti aineiden terveydelliset vaikutukset iholle, hengitykselle sekä allergiat.

PRO ILME on minun perustama konsepti vuonna 2012, joka panostaa laatuun ja yksilölliseen palveluun. Palvelu on yrityksessäni yksilöllistä ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Liiketyössäni arvostan rauhaa, keskittymistä, kommunikointia keskittyen asiakkaan ongelmien ratkaisuihin. Toimin aina yrityksessäni yksin, näin voit olla aina rauhassa rentoutumassa.

Olen aikaisemmin toiminut myös kampaamoissa, joissa oli ns. ”liukuhihna” työskentely periaate. Tänä päivänä työ on minulle tärkeää ja tavoittelematon hyväntekeväisyys on myös lähellä sydäntäni. Kampaamoalalla olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1992 ja viimeiset 10 vuotta itsenäisesti. En ole kaivannut suurta liiketilaa, näkyvyyttä tai muita kollegoita työskentelyyni.

Yhteistyökumppaneina tarvitsen vain laadukkaita ammattilaisten tukkureita, jotka liittyvät kauneuteen, ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyspalveluissa. Terveydellisestä näkökulmasta on hiusten hyvinvointi, ihon kauneus ja oikeat tuotteet. Tiedätkö oikeasti mitä hiuksesi tarvitsevat?  Tai ihosi ? Ammattilainen sen tietää sinulle konsultoida. KYSY UUSI LOOK neuvontaa !!!

KAUNEUSPALVELUISSA, PARTURI-KAMPAAMOJEN muuttuvassa yhteiskunnassamme päivitetään asiakkaan kampaus, meikkaustyyliä sekä hiusten muotoilulla saadaan muunneltavuutta Trendejä seuraamalla. Asiakkaan Fb ryhmä LIPOLASER, fb Pro Ilme. Fb päiväprinsessana ovat ryhmäni.
HUOM. FB tilini hakkeroitiin 20.4.2022 ja en ole sen jälkeen pystynyt sivustojani päivittämään. Instagram PROILME käytössä #proilme#etsitkötyyliisipäivitystä

Maskeeraus/meikki koulun kävin Espanjassa 19.9.2011-2012. Silloin näin edelläkävijän silmin kampaamo ja kauneusalamme. Olen saanut asiakkailta kiitosta kuvausmeikeistä, joissa asiakas kokee olevansa kaunis. Hoitola, kampaamo ja kaljuuntumishoidot on kokonaisvaltainen palvelu yrityksessäni. Terveyspalvelu on konseptini punainen lanka. Espanjassa vietetyn 3 kk ajan minulle aukeni ensimmäistä kertaa mistä kokonaisvaltainen hyvinvointini lähtee… se lähtee myös asiakkaiden hyvinvoinnista. Mieli on aina yhteydessä koko kehoon. Stressi on läsnä arjessa, teoissa sekä sanoissa. Näemme kauneutta, kateutta, sellaista ja tälläistä …lepäävätkö aivomme enään koskaan. Uni ei ole täysin levollista jos stressaat, suoritat tai et palaudu työstäsi kunnolla. Lymfatouch palvelu rentouttaa aina kun sitä tarvitset.

Asiakkaiden yksilölliset tarpeet otetaan huomioon HIUKSET, Tyyli sekä vartalo kokonaisuudella. Vartalonhoito on hyvinvointia ja fysikaalinen hoitopalvelu. Työkykyämme voimme parantaa LYMFA hoidolla. Hoito uudistaa solujamme ja parantaa verenkiertoa, joka ennaltaehkäisee sairauksia. Energinen ja hyvinvoiva mieli on kauneuden lähde. TUTUSTU LIPOLASER HOITOIHIN punainen valo on hoitavaa ja terapeuttista. Hoidot saatavana myös Kasvoille, käsille ja koko vartalolle.

Edelläkävijänä  LAIHDUTUS  hoidot ainoana Lahdessa LIPOLASER vartalon ”täsmä” rasvanpolttaja. Palvelee tilauksesta nettivaraus linkillä varaa valikosta VARTLOHOIDOT  LIPOLASER ja LYMFA.

ERIKOISOSAAMISENI on HFS  päänahanpigmentointi kaljuuntumiseen / hiustenlähtöön. ( kouluttauduin v.2012 ISRAELISSA). KATSO HFS PÄÄNAHANPIGMENTOINNIT

KALJUUNTUMINEN / HIUSTENLÄHTÖ / HIUSSIIRRE / KALJU / PÄÄNAHANONGELMAT ONGELMASI ?

ONKO HIUKSESI ohuet, katkeilevat tai kuivat? kutiseeko päänahkasi, hilseilee tai punottaa?? UUSILOOK neuvonta/ Konsultointi auttaa sinua saamaan oikean hoidon sekä lääkkeellisen hoitolinjan 1-6. Räätälöidyt neuvonnat sekä tyylikokonaisuudet hiuksillesi ajanvarauksella  hiusten hoidot .

Hoitolinjalla oikea päänahan puhdistus, hoito sekä suojaus. Hiusten lähtö on syy / yhteys pidempi aikaiseen kaljuuntumiseen. Päivittäinen vääränlainen, jopa vuosia kestänyt koti hoito tai hoitamattomuus.
Asiakkaan ongelma ratkeaa aina henkilökohtaisessa konsultoinnissa.

Päänahanpigmentointi menetelmällä apua välittömästi ensimmäisestä hoito kerrasta lähtien. Päänahanpigmentointi kaljuuntumiseen ja häivytykseen erikoisvärillä . Menetelmällä värieroa tasoitetaan ei ” hetkessä ” poisteta. Asiakkaiden korkeiden ohimolahdekkeiden hoito tulisi aloittaa ensisijassa, ettei alue pääse pahenemaan. Päänahanpigmentointi, hoito ja jälki- hoito on kaikille tärkeää. Huolehtiminen ulkoisista tekijöistä hiustenlähtö, kaljuuntuminen, hiusten ohentuminen , jos ne näyttävät jo selviä ulkoisia merkkejä.

Päänahan ongelmat voivat näkyä myös hiusrajoissa. VÄRJÄYKSELLÄ eli ” mikrolla” saadaan hetkessä vahvuutta , värjäystä ja häivytystä.

Tutustumalla mikropigmentoinnin ja ” anti-age hoitoihin kauttamme saat kattavan hoito ja seuranta paketin. Tutustu myös HFS päänahanpigmentointi blogi kirjoitukseeni. Menetelmällä tehokas anti-age hoito miehille tai naisille vahvistamaan hiuksia ja häivyttämään kaljuja alueita sekä ohimoita. Tuuheat, katkeamattomat sekä kiiltävät hiukset.

Ammattitaitoa on koulutuksien myötä myös tullut opetukseen. Opastan, neuvon sekä ohjaan sinua kaikessa kauneuteen, hyvinvointiin ja hiustrendeihin liittyen ammattilaisista kuluttajiin. Mielestäni koskaan ei voi olla liian hyvä ammatissaan.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi rentoutumaan Pro Ilmeeseen.

Hiustenmuotoilija, maskeeraaja ja mikropigmentoija

Suvituulia Kangasmuukko

Instagram

Olemme myös Instagramissa.
Katso lisää täältä!

Ajankohtaista

Tyylikonsultointi ja Uusi look varattavissa sumppu.sk@gmail.com

KORONA aikana työskentelen aina yksin. 

JALKOJEN NUORENNUS HOITO

LYMFA BOOTS jalkojen rentoutus, verenkiertoa ja liikunnasta palauttava paineluterapiahoito 15 e / 30min. Norm. 30€  Lipolaser hoidon kanssa ilmainen sekä aina asiakkaille muun palvelun yhteydessä. Sarjahoidot suositellaan ennalta ehkäisyyn ( suonikohjut, huono jalkojen verenkierto ja selluliitti). Saatavana myös shortseissa Lymfa VATSA/PAKARA.

TARJOUS KAMPANJA alk. 1.11.2022  PRO  ILME ajanvaraus Lipolaser, Lymfa paineluterapia.

LIPOLASER vartalonlaihdutus/ pienennys ongelmakohdista tutustumiskäynti 1h hoito 50€  ( TARJOUS ) norm. 99 e 60 min.

KESÄKUNTOON 2023 ETSI KAMPPANJA FB ryhmä LIPOLASER 5 hoitoa 299€ / norm.399€ sis. Lymfahoidon ( aineenvaihdunta vilkastuu ja turvotusta vähentävä hoito ). Sarjahoidolla pinnalliset verisuonet, suonikohjut sekä niiden ennalta ehkäisy. Varaa nyt myös LAHJAKORTIT kätevästi verkkokaupasta. Alennus -20%

Värjäyksestä / Kampaamo lahti / laihdutus / Hiustenlähtö / Hiustenleikkaus / Päänahanpigmentointi