Kauniit hiukset on kampaajan vastuu

Hiusten hyvinvointi

Kampaamo palveluihin kouluttautuneita ammattilaisia on entistä enemmän kauneuden parissa työskenteleviä. Räätälöityjä palveluita saa entistä enemmän trendi tietoisista liikkeistä.

KAMPAAJA opiskelijat ovat motivoituneita ja edullisempia kampaajia kuin jo kokeneet seniori kampaajat. Kokeneet AMMATTILAISET jäävät osaavien ”opiskelija” kampaamojen tausta tiimiksi.

Kampaamo asiakas ei aina osaa, eikä uskalla erotella näitä kahta ammattilaista. Asiakkaana sinä luotat BRÄNDIIN eli näihin suuriin ketju liikkeisiin. KAMPAAMON Ammattilaiset erotellaan usein ulkonäön, tyylin sekä kampaajan omien hiusten ulkonäön mukaisesti. Kampaamo palvelut on GLAMOUR luxusta, josta haetaan vinkkejä omaan ulkonäköön parantavilla tuotteilla, hoidoilla ja kauniilla hiuksilla.

Muotoileminen ja tekninen osaaminen on aina ollut tärkein ammattilaisen työväline. Ilman tätä ammattiosaamista ei kampaaja erotu kampaajana. Somessa saamme tietyn kuvan ammattilaisten tekemistä töistä, mutta ikäväkseni olen huomannut kampaamojen INSTAgram tilien olevan hyvin persoonattomia, vain yksitoikkoisia kuvia.

INSTAGRAMIIN laitetaan pitkähiuksisia ei persoonallisia lyhyt hiuksia töitä. MIKSIKÖHÄN? Meillä kun on Suomessa niin paljon enemmän potentiaalisia lyhyt hiuksisen hiuksen hiuslaatuja. Itse rakastan leikata lyhyitä hiuksia asiakkaalle toimiviksi. Toimivuus lähtee aina hiuslaadun huomioimisesta . Mitä ohuempi on hiuslaatu ja latvassa muutamia suortuvia ei mielestäni tätä kannata murehtia. Lyhyt ja ajanhenkinen BOBI on silloin varma valinta. Helpot ja trendikkäät hiukset ovat nyt monen mittaiset , muotoiset sekä sävyiset.

Kampaajille järjestetään koulutuksia, mutta siltikään kaikki kampaajat, eivät hahmota muotoilua/ leikkauksesta.
Toimin opettajana kampaamo yksityiskoulussa v.2003 -2005, opiskelijat olivat tuolloin maksaneet koulusta suurehkon summan valmistuttuaan nopeasti ammattiin. Työharjoittelulle, perusopinnoille sekä työkokeilun kautta valmistuttiin. Opiskelijat olivat erittäin eritasoisia osaamisessa. KAMPAAMO Palveluita on saanut eritasoisten ammattilaisten toteuttamana ja hinta laatu kohtaaminen ei aina ole ykkösenä kampaajan tai asiakkaan näkökulmasta.

Ego kampaamo ”massaa” työntekijöinä luokitellaan koulutuksien, somebrändien mukaisesti.Asiakkaat määrittelevät yrityksen brändi suosion. Jos asiakkaanasi on asiakkaat, jotka pitävät sometuksesta penkissäsi, on todennäköisempää myös uusien asiakkaiden markkinoinnin onnistuminen helpompaa.

Kaikki, eivät halua kampaajalla instagram kuvia, tai julkaista itsestään kuvia. Kuvat ovat vain se juttu millaista nyt haetaan kampaamo työntekijöinä, tekijänä tai brändejä, joita nyt seurataan. Kampaamo, jossa julkaistaan paljon kuvia kauniista hiuksista, julkkiksista ja kenellä on EGOLOGISIN liike on nyt IN.

PARTURI-KAMPAAMO AMMATTILAISET / TEKIJÄT on muuttunut HIUSSALONKI, ateljee artistiksi. Ammattilaiset on yksilöllisöityneet kouluttautumalla, Kouluttamatta ei enään pärjää. Kouluttauduin aikoinaan säännöllisesti, mutta parhaat tekniikat jäivät mieleeni vasta VIDAL SASSOONIN koulutuksien myötä. Monelle SASSOON sana ei tarkoita mitään, mutta minulle se on persoonaa, liikkuvan hiuksen esille tuomista sekä helppoa muotoilua.

SASSOON on aina ollut edelläkävijä muotoilussa, luonnollisissa hiusväreissä. Luonnollinen hiusväri tarkoittaa aina tummasta, vaaleaan vivahteeseen marmorointia. Tummia vivahteita, silti näyttämättä värikypäriltä. Edelläkävijänä myös minä näen hiuksen vivahteet näin, koska näin tulee hiukseen volyymia, vahvuutta ja kauneutta.

UUSI LOOK

SASSOON väriefekti ei ole koskaan ns.värikypärä tai vetyperoksidi blondi vaan harkitusti, vivahteikkaasti rakenneltu värjäystulos. Värjäys specialisti käsittelee hiuksesi niitä kunnioittaen ei vahingoittaen. Mitä ohuemmat hiuksesi ovat sitä enemmän tarvitset pigmenttiä. Pigmentti on väriä, vaalennusvärissä ei ole pigmenttiä vaan se vie hiuksen keratiinin kokonaan. Tästä johtuu vaalennuksessa tapahtuvaa hiuksen ohenemista.

Vaalennuksessa voi vaurioittaa hiusta, mutta on tärkeää myös hoitaa vauriot hentoisempaan, hauraaseen hiukseen ja vahvistaa hius normaaliksi suojaamalla hiukset laminoinnilla. Laminointi estää hiuksen katkeamisen pesun, harjaamisen sekä föönauksien rasituksilta. Vaalennuksen jälkeen laminointi kirkastaa, sävyttää ja vahvistaa pigmentillä, joka räätälöidään yksilöllisellä hiuslaadun tarvitsevalla tavalla asiakkaalle.

Hiustrendit2024

Kampaamo asiakas siis maksaa tiedosta, taidosta ja osaamisesta. Kampaajalla käynti on 30 % siitä miltä hiuksesi näyttävät 2 viikon päästä. Hiusten kotihoito sekä tuotteet ovat hiusten ulkonäöstä 70%. Ammattilaisella on näkemys hiuksien parhaaksi ei hauraaksi. Hiusmuotoilija on myös terapeutti hoitaen hiuksesi säännöllisesti. Hiuksesi ovat sinun kruunusi, et voi olla niitä hoidattamatta ammattilaisella.

ILOVEME messuilla minulla oli LYMFA jalkojen rentoutushetki,. LYMFA on kokonaisvaltainen hoito, joka vaikuttaa myös elimistön myrkkyjen sekä kuona aineiden poistumiseen luonnollisella tavalla.

LYMFATOUCH

Tiesitkö, että elämäntapasi, vitamiinien puutokset sekä miten kohtelet itseäsi sisäisesti näkyvät hiuksistasi. Hiuksesi ovat ELIMISTÖN ROSKALAVALLE paljastuvat elintapasi, stressin, stressin hallinnan arjessasi. Kaikki hiuksista johtuvat katkeamiset, kuivuudet sekä yms. rasitukset, voit korjata omilla valinnoillasi. Mitä syöt, miten syöt ja paljon syöt lisäaineita ? HIUSPOHJAN ongelmat nivoutuvat syömisestä siis päänhikoilun kautta TALI kertymiksi päänahkaasi. Ihminen poistaa kuonaa pään sekä jalkaterien kautta. Myös kemikaalien käyttö ja muotoilutuotteiden hartsi kertymät jäävät puhdistamatta usein päänahkaan.

MIKSI? Koska Kampaajasi on myynyt sinulle hiusten pesuaineen sekä hiusten hoitoaineen. Minä myisin sinulle pesuaineen hiuspohjan puhdistukseen. Tämä sama tuote hoitaa myös hiuksiasi kosteuttavana sekä suojaavaana tuotteena. Jos käytössäsi on HIUSLAKAT on se pahin hiuksien vaurioittaja sekä kuivattaja.

HIUSTEN HYVINVONTI

HIUSTENLÄHTÖÖN puhdistaminen on siis tärkein hoito sekä LYMFA , joka auttaa kuonan poistumisessa. Kampaajien on tiedettävä asiakkaidensa oikea puhdistustuote. Yleisempää on nykyään, että asiakas ostaa itse kaappiinsa ” mitäsattuu” tavaratalosta ja sen kyllä näkee heti hiuksen kunnostakin. Asiakas ei tiedä mikä hänen hiuksilleen on oikea tuote. Hiusten lähtöön sekä kaljuuntumiseen on syy/seuraus. USKO tämä tosi asia, luottamalla vielä ammattilaiseen.

ETSITKÖTYYLIISI PÄIVITYSTÄ

lohkoTerve ja hyvinvoiva MINÄ