HFS PÄÄNAHANPIGMENTOINTI

Ainutlaatuinen menetelmä miehille ja naisille kuultavan päänahan häivyttämiseen.

Kärsitkö ohenevista hiuksista, hiustenkatkeilusta, korkeista ohimolahdekkeista, pälvikaljusta tai osakaljun mallisista hiuksista.

Huomattavasti riskittömämpi toimenpide ja edullisempi kuin hiussiirteet. Toimenpiteellä kaljuuntumiseen heti apua.

Patentoidulla ja turvallisella akupunktiohoidolla päänahkaan “rullataan” tai mikropigmentoidaan erikoisväriä, joka EI ole tatuointiväriä. Hoidolla saadaan heti vaikutelma tuuheammista hiuksista. Kaljuudestasi johtuen voit joutua sitoutumaan 1-3 hoitokertaa saavuttaaksesi pysyvämmän sekä tasaisemman lopputuloksen.

Hoidolla saadaan Anti-age nuorekkaampi ilme ja mikroneulauksen ansiosta ihosi uudistuu . Pigmentoimalla uudistetaan/ herätellään menetettyjä ihosolukoita. Imeytetään ravinteita, sekä ohjataan oikeiden jälkihoito tuotteiden käytössä. Hoidolla puhdistetaan talia ” kuolleet” ihosolut saavat uuden elämän. Ravintoaineiden imeytyminen on tärkeää, päänahanpigmentoinnin jälkeen myös jälki- hoito tuotteet imeytyvät paremmin ja ravitsevat solujasi. Hiustenlähtö sekä katkeilu johtuu päänanongelmista. Terveet hyvinvoivan hiukset kasvavat terveestä hiusjuuresta terveenä, paksumpana ja häivyttäen värieroa.

Varaa aikasi jos kiinnostuit niin voimme antaa tarkan hinta arvion.
Nettivaraus ilmainen konsultointi 15 min.

Hoitoon varataan 1-3 h aikaa ja hoitoon kuuluu jälkitarkastus.

Tarvittaessa myös puudute hinta alk. 450€ tai 900€ sis. tarkastuksen ja vahvistuksen…

Hinta määräytyy kaljuuden/hoitokertojen mukaan. Varaa aikasi konsultoinnin kautta tai heti toimenpiteeseen verkkokaupasta

Asiakkaan tyytyväisyyteen vaikuttavat seikat :

– ONGELMAN Kartoitus ( kaljuuntumisen määrä, syy, seuraus, hoito, ylläpito ja sitoutuminen hoitoon).

– ASIAKKAAN sitoutuneisuus hoitoihin on aina 1-3 käyntikertaa, tämä ei ole mikään ” hokkuspokkus” hoito. Huomioithan, ettei
hiustenlähtö tapahdu hetkessä ei myöskään hoito tulokset.
Tähän vaikuttaa asiakkaan väärät päänahan hoitotoimenpiteet sekä niistä johtuvat hiusten kaljuuntumiset, katkeamiset, väärät pesu, värjäys, rasitukset sekä hiustenlaitto tottumukset. Hoidon jälkeen nämä seikat otetaan huomioon jälki tuotteilla sekä toimenpiteillä. Hoidon uusiminen ennalta ehkäisee ongelman pahentumisen oikeilla tuotteilla. Asiakkaan konsultointi oikeista hoitotuotteista sekä jälki hoito tuotteet on perus edellytys hiustenhoitoon, hiustenkatkeilusta, kaljuuntumiseen johtuviin ongelmiin. Päänahanpigmentointi auttaa välittömästi kaljuuden häivyttämiseen.
Ammattilaisena olet vastuussa ” pälvikaljujen” ongelman pahentumiseen. Kampaajana/ parturin työssä ei voi jättää ongelmaa siihen.
Kuukausittain tehtävät ja jopa vuosittain tehdyt virheet vaan pahentavat tilannetta.
Häivytys tekniikat on yksilöllisiä. Neuloja ja rullaus tekniikkaa sekä väriä on muutettava, että tulos on tarpeeksi luonnollinen.

HUOM. (EN LANKKAA) päänahkaa. Konsultoin ja neuvon jälki hoito tuotteet pigmentoinnin jälkeen. Hoito auttaa vahvistamaan hiusjuuria.

Etuosan hiusraja oltava myös luonnollinen ei värikypärä tyylinen!

– HFS päänahanpigmentointi ryhmä FB (kuvia, kertomuksia)

– JOKAINEN hoitokerta MAKSAA eli katamme sillä työmäärän, ja tarvikekulut yms.

vas. kuvassa ennen / jälkeen kuvat
HFS Päänahan pigmentoinnit

Yläkuvassa ennen toimenpidettä, ja alakuvassa tulos 4kk päästä.
Päänahan pigmentointi