HFS Päänahan pigmentoinnit

Ainutlaatuinen menetelmä miehille ja naisille kuultavan päänahan häivyttämiseen.

Kärsitkö ohenevista hiuksista, korkeista ohimolahdekkeista, pälvikaljusta tai osakaljusta ns. “pelle” hiuksista? Huomattavasti edullisempi kuin hiussiirteet.

Patentoidulla ja turvallisella akupunktio hoidolla, päänahkaan “rullataan” mineraali erikoisväriä,  joka ei ole tatuointi väriä. Hoidolla saadaan heti vaikutelma tuuheammista hiuksista.

Hoidolla saadaan Anti-age nuorekkaampi ilme ja mikrooneulauksen ansiosta ihosi uudistuu . Pigmentoimalla uusia hiusnystyjä alkaa kasvamaan , terveenä ja paksumpana, häivyttäen värieroa.

Varaa aikasi jos kiinnostuit, ja voimme antaa tarkan hinta arvion. Nettivaraus ilmainen konsultointi 15 min.

Hoitoon varataan 1-3 h aikaa ja hoitoon kuuluu jälkitarkastus. Tarvittaessa myös puudute hinta alk. 450€ – 950€ -1200€ Hinta määräytyy kaljuuden/hoitokertojen mukaan 1-3 hoitokertaa.

Asiakkaan tyytyväisyyteen vaikuttavat seikat :

– ONGELMAN Kartoitus ( kaljuuden määrä, syy ja seuraus, hoito myös ylläpitohoito ).

– ASIAKKAAN sitoutuneisuus hoitoihin aina 1-3 käyntikertaa, tämä ei ole mikään ” hokkuspokkus” hoito.Häivytys tekniikat on yksilöllisiä , neuloja, rullaus tekniikkaa sekä väriä on muutettava, että tulos on tarpeeksi luonnollinen HUOM. ( EN LANKKAA) päänahkaa. Etuosan hiusraja oltava myös luonnollinen ei värikypärä.

HFS päänahanpigmentointi ryhmä FB ( kuvia, kertomuksia )

– JOKAINEN hoitokerta MAKSAA eli katamme sillä työmäärän, ja tarvikekulut yms.

vas. kuvassa ennen / jälkeen kuvat
HFS Päänahan pigmentoinnit

Yläkuvassa Ennen toimenpidettä ja alakuvassa tulos 4kk päästä.
Päänahan pigmentointi