Ammattilaisille koulutukset

Parturi- kampaajille toteutettu erikoistöiden koulutuspäivä tai iltaopetuksena.
Hinta 400€

Tekniikka, monivärjäyskonsultointi ja ongelmanratkaisu (oma malli). Halutessasi opit asiakaslähtöisen työskentelyyn, luonnollisia efektejä, kauniita ja kestäviä värjäystuloksia.

Vapaamuotoinen ilmoittautuminen sumppu.sk@gmail.com

Vain liiketyötä tekeville KAMPAAJILLE, jotka haluavat erottua ja laajentaa osaamistaan. Ongelmana on koettu vaalennus, muotoiluleikkaus ja värin menetykset = tyytymätön asiakas.

Parturi-kampaajan liiketyöskentely on tänä päivänä muutakin kuin tyvivärjäystä/ latvojen leikkausta.
Asiakas on aina hyvää palvelua etsivä ”kokeilunhaluinen” kuluttaja, joka vaatii rahoilleen näkyvää ja laadukasta työskentelyä. Kampaajan on oltava ammattitaitoinen ja seuraamaan aikaansa muuttuvien trendien maailmassa.

Ammattilainen ratkoo hiusten ongelmia ja päivittää värjäysosaamistaan vuosittain.
Rohkea KAMPAAJA on asiakkaan käyntikortti kadulla, mutta otetaan huomioon asiakkaan tyyli, ikä sekä hiustenlaittotaidot.

SASSOON hiusten muotoilu on hiustenleikkauksissa edelläkävijä.
Muotoilufilosofialla nähdään jo ennen leikkausta lopullisen työn jälki. Muotoilu, taide ja kampaajan oma kädenjälki on merkittävä osa onnistuneelle hiusten tyylille.

SASSOON värjäys tekniikalla luodaan pitkään kestäviä värjäystuloksia asiakaslähtöisesti. Tarkoitus olisi saada asiakkaan hiukset toimimaan niin, ettei hän kärsisi 4 vkon tyvikasvusta tai hiusten kuivuudesta johtuvista ”värin” menetyksistä turhaan.

Ammattilaisen näkemyksellä tarkoitetaan hänen ehdottamaa muotoa sekä kestävää värjäys tekniikkaa. Asiakkaan omassa päässä ei voi olla vain ainut ja oikea hyväksi havaittu muutos päätös. Kampaaja Koulutuksessa täytyy painottaa tämän asian tärkeyttä sekä asiakkaan ja kampaajan kommunikointi yhteistyötä.