HFS/SMP PÄÄNAHANPIGMENTOINTI KESTOPIGMENTOINTI

ONGELMASI Kaljuuntuminen, hiustenlähtö, hiusten ohentuminen, hiusten katkeilu, arpikudoksen häivytystä. 

ERIKOISOSAAMISTA / EDELLÄKÄVIJÄNÄ kestopigmentoinneissa luonnollisesta työnjäljestä  vuodesta 2012. Pigmentointi on erikoisosaamista ja sitä ei voi yhdistää tatuoitsijoihin tai kulmakarvojen tekijöihin. Kulmakarvojen tekijöitä on markkinoilla nyt aivan liikaa… miten löydät itsellesi oikean Kulmienkestopigmentoinnin tekijän.  Et ainakaan koulutuksen perusteella? Minultakin pyydetäänkin usein koulutuksesta sertifikaattia. Tämä on niin surullista, ja röyhkeää. Sertifikaati on minulla ISRAELISSA koulutuksesta v. 2012. Olimme silloin ensimmäisiä koulutettavia Hair follicle simulaatioon ”HFS”. Koulutus matkalla oli tuolloin 8 kosmetologi yrittäjää sekä minä. Paljon on tämän jälkeen tapahtunut KESTOPIGMENTOINNEISSA. Kaljun häivytyksessä on markkinoitu pelkästään SMP tekniikkaa, joka on HFS ISRAELIN  menetelmän kehittäjän sekä kouluttajan Mossen Amerikan osavaltioissa koulutus kiertueelta SCALP MICRO PIGMENTATION nimi. Amerikan kiertueella tekijöitä alkoi olemaan jo ympäri maailmaa ja niin myös harjoittelijoita. Tatuointi artistit innostuivat myös kaljuuntuvista asiakkaista. Mitä eroa on siis tatuoinnilla ja pigmentoinnilla?

Tatuointi on syvemmälle viety väri pigmentti kuin pigmentoimalla. Neulakoko on myös tietysti aivan erilainen kuin tatuointi neula. Päänahan pigmentoinnissa käytetään juuri oikeaa syvyyttä, ettei tulos olisi liian värjäävä tai väärän värinen. Ongelmat, joita kohdataan yleisesti tatuointi neulalla on liian tumma väri vietynä liian syvälle. Tulos on liian läikikäs päänpigmentointiin.

AMMATTITAITONA nyt minulla Parturi – Kampaajana 30 v.  ja 13 vuotta kestopigmentoimalla pelkästään kaljuuntuvia asiakkaita. Ammattitaito ei tule Diplomeilla tai sertifikaateilla vaan TYÖLLÄ. KOKEMUKSELLA sekä oma käden työnjälki on kestopigmentoinnissa se tärkein asia. Se mitä asiakas pitää luonnollisena työnjälkenä voi olla tekijän mielestä aivan jotain muuta tai toisin päin. 

Onneksi minun kouluttajani oli erikoistunut HFS tekniikkaan ja oli tämän tekniikan kehittäjä päänahkaan tehtävästä jäljestä. Päänahan iho on samaa kuin kulmien iho ja siihen vaikuttaa tekijän tasainen käden jälki. Päänmuoto voi aiheuttaa haastetta tekijälleen. Rullalla tehdään ” värjäystä” tasaisemmalle alueelle, mutta yksittäisellä tehdään efektiä myös epätasaiseen ja alueisiin missä on vielä hiusta kasvaa.

Edellä kävijänä olen ehtinyt kouluttautua ”powder” kulmiin ja sain näin oppini luonnollisempiin kulmiin. Alalla ei tuolloin ollut vielä ketään luonnollisten kulmien tekijää vuosina 2012-2014. Jouduin tuolloin haasteelliseen työhön, koska tatuoituja liian tummia kulmienkestopigmentointeja oli jo markkinoilla. 

Halusin tehdä vain ” vähän meikatun  näköisiä” kestopigmentointeja. Jotka olisivat meikkaamattomanakin luonnolliset ja kauniit kulmakarvat. Maskeeraus koulutuksenkin saaneena ja meikkitaiteilijan silmällä suorastaan inhosin naisten kulmakarvoja, jotka olivat kuin piirretyt viivat kestopigmentoinnilla tehdyt. Nyt 10 vuotta myöhemmin tehdään jo microa, karvaa yms. Blaiding tekniikkaa. Tässäkin on hyvä muistaa käden voimakkuus, ettei syntyisi ihokudos vaurioita ja arpeutumista. Mitkä on sitten kauniit kulmakarvat? Mielestäni kaikista kauneimmat ovat sellaiset missä muoto jäljittelee sinun omaa, muokaten vain hieman ja kohtuudella. Ei liian tummat vaan max.luonnollisen hiustesi tyven väriset.

KULMIENKESTOPIGMENTOINTI on suunnitelma kauniista ja sopusuhtaisista kulmakarvoista. Niiden on tarkoitus tuoda kauniit kasvosi esiin ei hallita kasvojasi.

PÄÄNAHANPIGMENTOINTI KALJUUN on hoitojen suhteuttamista sen hetkisen ongelman häivytystä. KALJUUN päänahkaan tehdään hentoista anti-age hoitoa tai voimakkaampaa värjäys efektiä. Efektillä saadaan myös runsaampaa hiusjuurta, koska se uudistaa ihosolukkoa. Tämä toimenpide on jo yhden kerran tehtynä värillä häivytys näkemystä sekä se tuottaa asiakkaalleen itseluottamuksen lisäksi vähemmän stressiä hiustenlähdöstä.

Sinä asiakkaana, et aina välttämättä ymmärrä kuka on taitava tekijä ja kuka vasta opettelee työtään. Parturi työskentely on aina asiakaslähtöistä työskentelyä sekä ongelmien ratkomista. Sinulla pitää olla täydellinen väri tietämys, maskeeraajan silmä, joka osaa hahmottaa kokonaisuutta. MARKKINOILLA on paljon kulmienkestopigmentointi tekijöitä, jotka ovat erikoistuneet vain huulienpigmentointiin, eyeliner tai täytehoitoihin. HUOM! Heillä ei ole välttämättä ole mitään kokemusta päänahankaljun pigmentoinneista, mutta ovat lisänneet yrityksensä palveluihin päänpigmentoinnin nostamaan liikevaihtoaan. Tästä johtuen tein itselleni hyvin selväksi, etten kouluta muita kuin päänahanpigmentointiin kuin PARTURI-KAMPAAJIA. 

Asiakasryhmä tyytyväisempään asiakaspalveluun. Täydennystä Parturi- Kampaajan työskentelyyn, hoito-ohjeita kaljuuntumiseen, hiustenlähtöön. Konsultointi ja hoidot takaavat sinulle arkihelppoutta ja nuorekkaamman ulkonäön.

HFS / SMP palvelu maksaa  alk.300€-450€-600€ Yksi hoitokerta. Ajanvaraukseen/ konsultaatioon 

VARAAKaljun osuus 30% – 45% tai 60 % jos olet täysin kaljua pitävä, mutta haluat ns.” pelle” hiuksien tasoituksen on hinta 1200€ ( hinta määräytyy käynti kerroistasi. ) Konsultaatiossa  näen tarkan hinta arvion. 

KOULUTUS  SIIS VAIN  Parturi-Kampaaja ammattilaisille!!! Minimi työkokemus 5 vuotta.

PARTURI- KAMPAAJA tutkinto , liiketyöskentelyä parturina minimi 5v. Erikoisosaaminen  parturityöskentelyyn.

KOULUTUKSESSA oma malli HFS pigmentointiin. Mielellään kalju läntti ( voi olla pienempikin kuin kuvassa), joka häivytetään. Korkeat ohimot tai pääliosan harveneminen.

Koulutuksen jälkeen säännöllinen näytetyön antaminen. 1 vuoden välein. 

Koulutukseen hakeminen vapaamuotoinen hakemus sumppu.sk@gmail.com